- O NÁS-

RYCHLOST, KRÁSA & VŠESTRANOST - TO JSOU NAŠI AUSÍCI

Naše chovatelská stanice získala mezinárodně chráněný název v roce 2014. Zabýváme se chovem psa , který má svůj původ v Americe. Naši psi dosahují vynikajících výsledků jak na výstavách, tak na zkouškách a v psích sportech. Právem můžeme být na naše psí zlatíčka hrdí!

VÝSTAVY

Výstavy jsou vesměs hra, ale tím pravým uměním je chov samotný. Mám ráda akci, rychlost, přirozenost a krásu. A proto se ke mně australský ovčák výborně hodí. Výstavy jsou náš koníček, naše psy vystavujeme v celé Evropě.

SPORTY

Jak jsem už zmínila, australský ovčák je všestranný parťák pro život. Každý sport se mnou dělají na 220%. Za své působení u AUO jsem už vyzkoušela, myslím téměř vše. Závodně se věnujeme hoopers a agilitám. Okrajově se věnujeme canicrossu, flyballu, frisbee a poslušnosti. 

U NÁS DOMA

Naše psy chováme proto, že je máme rádi. I když vlastníme zahradu, žijí s námi v domě, který jsme jim přizpůsobili, ne v kotcích. Vybudovali jsme pokoj s porodnou a odchovnou pro štěňátka. Samozřejmostí, pro naše psy je také přístup na zahradu kde pobývají během dne. Máme však stále na mysli, že je to plemeno, které potřebuje kontakt s lidi.